Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 6856105

Τρόποι Αποστολής

Η χρέωση της αποστολής προκύπτει από το βάρος ή και τον όγκο του προϊόντος και από την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής.
Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Γενική Ταχυδρομική (courier) και πρακτορεία μεταφορών (για παραγγελίες εκτός νομού Αττικής), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.  Στην περίπτωση διαμονή σας σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα παράδοσης στο υποκατάστημα της courier ή στο πρακτορείο κοντά στη περιοχή σας(για προϊόντα που έχουν μεγάλο όγκο),με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε παραπάνω μεταφορικά μεταφορικών.

Εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημά

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας

Αποστολή εντός Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες ανω των 50,00€.

Μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα. Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου τα προϊόντα μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας πείτε.

Αποστολή εκτός Αττικής

Σε περιοχές εκτός νομού Αττικής και εκτός Ελλάδος, παραδίδουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία (μπορείτε να μας πείτε και τη μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε στις παρατηρήσεις του καλαθιού). Για παραγγελίες μικρού όγκου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με courier.

ΔΩΡΕΑΝ για όσα προϊόντα θέλετε να σταλθούν μέχρι τη μεταφορική εταιρία της προτίμηση σας (Εντός Αττικής).

Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων στις περιοχές εκτός Αθηνών γίνεται επί πεζοδρομίου.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Μπορούμε να παρέχουμε παράδοση με ραντεβού, με επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη.

  •  Τα προϊόντα ελέγχονται πριν παραδοθούν στους πελάτες μας ή στις εταιρείες μεταφορών

 

Φίλτρα
Sort
display

Το προϊόν που επιλέξατε είναι σε έλλειψη. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, θα σας καλέσουμε για εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΟΚ